Submenu

Excursie Leiden

Arthur van Iterson 30-10-2019 3627 keer bekeken

Na een bezoek aan twee grootschalige projecten aan de rand van de binnenstad (Naturalis, Lorentz) zijn we richting de historische binnenstad gelopen, waar we ook de projecten van schaal en uitstraling zagen veranderen.

Woensdag 30 oktober stond weer een excursie gepland, in Leiden dit keer. Er was, ondanks wat zieken en stikstof-stakers die namens ons op het Malieveld stonden, een mooie opkomst en ook het weer werkt goed mee. We zijn langs verschillende projecten gelopen, waarbij twee ingewijden van de gemeente Leiden ons van interessante achtergrondinformatie hebben voorzien.

Het verzamelpunt was bij LEVEL, direct achter het centraal station, waar ook een groot deel van de Leidse ambtenaren de komende jaren zal gaan werken. Na een bezoek aan twee grootschalige projecten aan de rand van de binnenstad (Naturalis, Lorentz) zijn we richting de historische binnenstad gelopen, waar we ook de projecten van schaal en uitstraling zagen veranderen. De middag werd passend afgesloten met een borrel in de Waag; een rijksmonument dat een nieuwe functie heeft gekregen als restaurant.

Cookie-instellingen